40 jaar ervaring


Odoo CMS - voorbeeld zwevende afbeelding

Mocht u ons nog niet kennen, mogen wij ons dan even voorstellen? 

Dinasport is gespecialiseerd in het verdelen van diverse topmerken in de sportbranche. Onze producten vinden hun weg in sport- en fietswinkels overheen de Benelux. Met 40 jaar ervaring weten we wat er belangrijk is in de sport- en fietsbranche. 

Topmerken met topproducten  

Als u kiest voor één van onze merken, kiest u gegarandeerd voor het hoogste kwaliteitsniveau. Want wie echt voor een sport gaat, kiest ook alleen maar het beste. Wij verdelen merken waar we 200% achter staan want hun producten zijn innovatief en kwalitatief hoogstaand. 

Partner voor lange termijn 

Met veel van onze klanten werken wij reeds meer dan 15 jaar samen. Ons objectief is een partner te zijn voor de sport- en fietswinkel. Die lange termijn visie bepaalt de manier waarmee wij met onze klanten omgaan en ons product gamma samenstellen. Zo bieden wij bijv. met fietshelmen, sportvoeding, trainers, fietsschoenen en fietskledij een uitstekend gamma voor de betere fietswinkel. Ook voor de sportwinkel hebben we een duidelijk aanbod betreffend zwemmen, voetbal, basketbal, triatlon, enz.